Servis klima uredjaja Beograd

 

  •  064/4554-544 

RedovanservisKlime »

Servis klima uređaja Beograd

Često se dešava da pokušamo da uključimo klimu na daljinski,a ona ne daje nikakav signal.Prvi Vaš korak je provera ispravniosti daljinskog upravljača.Ako se na displeju daljinskog upravljača ne pojavljuje ništa,izvadite baterije stare i zamenite ih novim.Kod nekih modela daljinskih upravljača baterije se nalaze sa prednje strane ispod poklopca,koji mora jače da se povuče na dole.U daljinski je poželjno staviti alkalne baterije,jer obične baterije zbog lošeg kvaliteta iscure i oštete elektroniku daljinskog.Proverite da liklimadobija napajanje el.energije,isključite klimu iz napona,proverite glinericom ili nekim drugim uređajem tako što će te ispitati utičnicu u koju je uređaj bio uljučen.

Ako je daljinski klime ispravan i klima dobija napajanje,podignite poklopac na unutrašnjoj jedinici klime i sa desne strane imate dugme,na koje možete da automatski startujete klimu samo sa pritiskom prsta na dugme.Ako klima počne sa radom,neispravan je senzor na elektronici unutrašnje jedinice.U tom slučaju kvar Vi sami nemožete otkloniti,već morate pozvati klimaservis.

Klima neće da radi i pritiskom na dugme,kvar na Vašoj klimi na elektronici,neispravnost trafoa,osigurača ili procesora.Popravku ne možete uraditi sami,već morate pozvati klima servis.

HVAC apps Android

Preuzmite besplatnu aplikaciju HVAC Check & Charge i instalirajte na svoj pametni telefon. Ova aplikacija vam omogućava nekoliko zanimljivih...

Preuzmi HVAC apps

HVAC vesti

Danfoss: "U Norveškoj testiran budući koncept trgovine korišćenjem CO2 rashladnog sistema za grejanje, klimatizaciju i  tehnologiju hlađenja."

Tehnička podrška

Tehnička podrška, našim klijentima je na raspolaganju svakog radnog dana od 09 do 16 časova. Telefon tehničke podrške: 064/4554-544

 

 

POZIV